Productielijn voor het invriezen van kersen en pruimen

  • De barbotage wasbak spoelt het product grondig af en vermindert het waterverbruik dankzij de gesloten cyclus.
  • Restwater verwijderen met behulp van een trilzeef
  • Efficiënte steeltjesverwijdering
  • Kalibratie van kersen volgens verschillende diameters, op basis van de wensen van de klant.
  • Ontpitten
  • Met zijn hulp een veegmachine wordt de pulp gescheiden van de pit, wat resulteert in twee extra bijproducten die kunnen worden gebruikt
  • Vóór de invriesfase wordt het sap dat ontstaat tijdens de verwerking van kersen verzameld met behulp van een vibrerende waterverwijderaar.
  • Het verwijderen van overtollig sap heeft een positief effect op het invriesproces en verbetert de tunnelprestaties.
Technocool

Geïnteresseerd in onze producten en aangeboden diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij helpen u de optimale oplossing te vinden

Door op de knop te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met de gebruikersovereenkomst en dat u het Privacybeleid heeft gelezen

Productielijn voor het invriezen van kersen en pruimen
© 2024 Technocool. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid
Omhoog Productielijn voor het invriezen van kersen en pruimen