Productielijn voor het invriezen van kersen en pruimen

  • De barbotage wasbak spoelt het product grondig af en vermindert het waterverbruik dankzij de gesloten cyclus.
  • Restwater verwijderen met behulp van een trilzeef
  • Efficiënte steeltjesverwijdering
  • Kalibratie van kersen volgens verschillende diameters, op basis van de wensen van de klant.
  • Ontpitten
  • Met zijn hulp een veegmachine wordt de pulp gescheiden van de pit, wat resulteert in twee extra bijproducten die kunnen worden gebruikt
  • Vóór de invriesfase wordt het sap dat ontstaat tijdens de verwerking van kersen verzameld met behulp van een vibrerende waterverwijderaar.
  • Het verwijderen van overtollig sap heeft een positief effect op het invriesproces en verbetert de tunnelprestaties.

Geïnteresseerd in onze producten en aangeboden diensten?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij helpen u de optimale oplossing te vinden

Door op de knop te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met de gebruikersovereenkomst en dat u het Privacybeleid heeft gelezen

Productielijn voor het invriezen van kersen en pruimen
© 2024 Technocool. Alle rechten voorbehouden.
Privacybeleid
Omhoog Productielijn voor het invriezen van kersen en pruimen